Τι θα συμβεί στο πρώτο ραντεβού;

Τι θα συμβεί στο πρώτο ραντεβού;

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Είναι σημαντικό για εσάς να κατανοήσετε τη διαδικασία κατά την αρχική σας αξιολόγηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα την πρώτη φορά στο ιατρείο.  

Τι θα συμβεί στο πρώτο ραντεβού;

Λίγο μετά την άφιξή σας για το πρώτο σας ραντεβού με τον κύριο Ανδρουλή, θα συμπληρώσετε λεπτομερώς το ατομικό σας ιατρικό ιστορικό. Στη συνέχεια θα υποβληθείτε σε  φυσική εξέταση και οποιεσδήποτε μαγνητικές ή αξονικές τομογραφίες που ενδεχομένως είχατε θα επανεξεταστούν. 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ο γιατρός μπορεί να σας ζητήσει να υποβληθείτε σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να προσδιορίσει την αιτία του προβλήματος σας. Τα προβλήματα που αφορούν τις νευροχειρουργικές παθήσεις συχνά είναι πολύ περίπλοκα και ο ιατρός θα θέλει να βεβαιωθεί ότι έχει ερευνήσει διεξοδικά την κατάστασή σας.  

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Μετά τη διάγνωση, ο γιατρός θα συζητήσει μαζί σας τις επιλογές θεραπείας γιατί είναι σημαντικό για μας να συμμετέχετε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να γνωρίζετε με ακρίβεια τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα των διαθέσιμων ανά περίσταση επιλογών.  

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ο κύριος στόχος της θεραπείας είναι να βελτιωθεί η υγεία σας με τη λιγότερο επεμβατική θεραπεία και με την συμμετοχή ιατρών και έμπειρων θεραπευτών να επιτύχουμε το μέγιστο και άριστο αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις η συντηρητική αντιμετώπιση και η παρακολούθηση μπορεί να είναι τα μοναδικά που απαιτούνται. Εάν η κατάστασή σας είναι πιο περίπλοκη, ενδεχομένως να χρειάζεται μια περισσότερο επεμβατική αντιμετώπιση. Σε κάθε περίπτωση οι επιλογές που έχετε θα συζητηθούν διεξοδικά, προκειμένου να επιλεγεί η καταλληλότερη θεραπεία για εσάς.  

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Είναι σημαντικό για εμάς να νιώθετε στήριξη και φροντίδα. Όποια και αν είναι η θεραπεία που χρειάζεστε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πραγματοποιηθεί με σεβασμό και συμπόνια, ενώ ταυτόχρονα θα λαμβάνετε εξατομικευμένη ιατρική περίθαλψη.

Διαβάστε Επίσης:

Για την ακριβή διάγνωση της πάθησής σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114111915 ή
στείλτε μας το μήνυμά σας στη φόρμα επικοινωνίας.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα
Καλέστε τον ιατρό